Frekhaug Staal fasade

Frekhaug Stål

Frekhaug Stål AS ble etablert i 1955 og holder til på Frekhaug, ca. 2 mil nord for Bergen. Bedriften har ca. 35 ansatte og omsetter for ca. Nok. 50 mill.

Vår visjon er å være ledende innen kvalitet, konkurransedyktig på pris og levere til avtalt tid. Dette klarer vi takket være mange års erfaring i bransjen, dyktige ansatte og gode kvalitetskontroller. Frekhaug Stål har mange gode langvarige kundeforhold, som skulle dokumentere leveringsdyktighet over tid.

35% Egne produkter | BOSS Products
65% som leverandør til inn- og utland.

Omtrent halvparten av vår omsetning er eksport.

Vi satser på miljøet!

Frekhaug Stål ønsker å skape de beste forhold både for ansatte og miljøet. For å støpe de forskjellige rustfrie-syrefaste legeringene, er vi avhengige av god tilgang på råvarer. Vi bruker skrap fra de store mekaniske verkstedene i Norge og er således et viktig “Gjenvinningsanlegg” for stålskrap

Vi bruker rør, plater, bolt og annet utgangsmateriale. For å korrigere oss opp mot de forskjellige internasjonale legeringsstandardene, bruker vi også grunnmaterialer som Crom, Nikkel, Molybden, Silisium, Mangan og Carbon. Dette kjøper vi stort sett fra utlandet.

HMS

Hos Frekhaug Stål har vi Helse Miljø og Sikkerhet som høyeste prioritet. Å ta vare på våre medarbeiderne og skape et godt arbeidsmiljø er til gevinst for alle parter, både innad i bedriften og for kundene. Mange av våre ansatte har jobbet i bedriften i mange år, noe som fører til høy kompetanse og erfarne arbeidere.

Bedriften er medlem i HMS-Gruppen i Bergen. Vi utfører i samarbeid årlige vernerunder/ internkontroller. Støy- og støvmålinger blir utført jevnlig, samt helsesjekk for de ansatte hvert annet år. Vi har også investert millioner i ventilasjons- og friskluftsystemer og gjør det vi kan for å skape rene og trivelige lokaler.